SCRUBBER VENTURI 


DESPRE NOI


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

ALWO THERM

Compania noastra doreste sa raspunda nevoilor beneficiarilor de instalatii de exhaustare prin oferirea catre acestia de componente si consumabile. Acest site reprezinta dorinta noastra de rezolvare rapida si eficienta a necesarului dumneavoastra de componente.

In cazul in care doriti mai mult decat componente si consumabile, va rugam sa vizitati site-ul www.exhaustare.ro sau sa ne contactati telefonic.

In urma cu 15 ani compania ALWO a luat nastere gratie unor oameni cu initiativa, cu simtul dezvoltarii si dorinta permanenta de perfectionare.Aceasta companie, sustinuta cu capital 100% privat romanesc, a intrat in randul celor mai importanti producatori de echipamente si tehnologii de filtrare a aerului, transport pneumatic si mecanic, echipamente pentru stocarea si manipularea materialelor dar si alte echipamente industriale precum conveioare cu lant, automatizari, incinte presurizate pentru vopsitorii sau sisteme de climatizare ale locurilor de munca.

De multe ori, solicitarile clientilor nostri au fost provocari pentru a le gasi solutia perfecta, intalnind diferite situatii extraordinare in care intreaga noastra echipa de productie, a reusit sa proiecteze si sa execute echipamente si instalatii sub incidenta unor factori ce nu permiteau implementarea unei solutii obisnuite. Multumita acestor incercari, echipa noastra a reusit sa acumuleze o experienta deosebita, formandu-se in timp ideea ce sta la baza acestei companii - FLEXIBILITATE.

ALWO urmareste in permanenta atingerea scopurilor clientilor, oferindu-le intotdeauna solutia perfecta pentru cerintele si nevoile acestora, in acelasi timp, existand inca un scop foarte bine definit: sustinerea si imbunatatirea industriei din Romania.

Prin ideea de imbunatatire a industriei romanesti, intelegem sa oferim pietei, solutii care sa usureze activitatile oamenilor, punand la dispozitie prin intermediul echipamentelor noastre, AER CURATla locul de munca cat si in atmosfera, usurinta in exploatare, fiabilitate in functionare. Vorbim deci, de o divizie de echipamente "verzi" ce sunt dezvoltate de la bun inceput pe un alt concept de baza - OM-NATURA.

 

Pe toata durata colaborarii cu compania noastra iti vom pune la dispozitie cateva lucruri simple:

  • Profesionalism, amabilitate si devotament pentru nevoile tale;
  • Suport si consultanta pentrusolutionarea problemelor pe care le intampini;
  • Cele mai inalte standarde decalitate ale echipamentelor oferite, insotite de fiabilitate in exploatare;

Toata experienta noastra acumulata, pentru a-ti oferisatisfactie solicitarilor tale, pana la cel mai mic detaliu.

OWMyYW