SCRUBBER VENTURI INDUSTRII DESERVITE DE COMPANIA NOASTRA

 INDUSTRIA AUTOMOTIVE

Sistemele de exhaustare pentru producția de automobile si componente pentru acestea ,asigură aspiratia si filtrarea aerului incarcat cu praf ,pulberi si particule rezultate din procesul de producție, ca urmare a diverselor prelucrari de materiale precum lemn, plastic, CFRP (carbon), GFRP, textile și metale . Captarea, Aspiratia și Filtrarea sunt indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de productie. ALWO oferă soluții personalizate pentru aceste aplicații precum si pentru zona de finisaj a componentelor fabricate sau de transport mecanizat de materiale sau produse finite in acest domeniu .

 INDUSTRIA LEMNULUI

Sistemele de exhaustare pentru producția de mobila sau prelucrarea lemnului , asigură aspiratia si filtrarea aerului incarcat cu praf ,pulberi si particule rezultate din procesul de producție, ca urmare a diverselor prelucrari de materiale precum lemn, PAL, MDF, HPL ,plastic, CFRP (carbon), GFRP, textile și metale . Captarea, Aspiratia și Filtrarea sunt indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de productie. ALWO oferă soluții personalizate pentru aceste aplicații precum si pentru zona de finisaj a componentelor si reperelor fabricate in acest domeniu , asigurand solutii eficiente atat pentru zona de slefuire cat si pentru zona de pulverizare lac/vopsea si uscare intr-un mediu controlat atat dpdv al fluxului de aer cat si al temperaturii necesare in aceste spatii de productie . Pentru acest domeniu oferim solutii eficiente inclusiv pentru recuperarea energetica a deseurilor de lemn dar si solutii eficiente de transport a materialelor sau produselor finite in fluxul de productie.

 INDUSTRIA METALURGICA

Sistemele de exhaustare pentru industria metalurgica ,asigură aspiratia si filtrarea aerului incarcat cu praf ,pulberi , particule sau gaze rezultate din procesul de producție, ca urmare a diverselor prelucrari sau operatii aplicate metalelor . Captarea, Aspiratia și Filtrarea sunt indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de productie. ALWO oferă soluții personalizate pentru aceste aplicații , avand in vedere toate cerintele mediului in care echipamentele ALWO vor lucra ( mediu corosiv, temperaturi inalte s.a.)

 ACOPERIRE SUPRAFETE SI FINISAJ

Sistemele de exhaustare pentru segmentele industriei privind acoperirea suprafetelor si finisajul acestora , asigură aspiratia si filtrarea aerului incarcat cu praf ,pulberi , particule sau gaze rezultate din procesul de producție, ca urmare a diverselor operatii specifice precum sablarea , slefuirea, pulverizarea de lac /grund /vopsea, uscarea- indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de productie. ALWO oferă soluții personalizate pentru toate aceste aplicații precum si pentru transportul mecanizat al reperelor in fluxul de productie .

 INDUSTRIA ALIMENTARA

Sistemele de exhaustare pentru industria alimentara ,asigură aspiratia si filtrarea aerului incarcat cu praf ,pulberi , particule sau gaze rezultate din procesul de producție, ca urmare a diverselor prelucrari sau operatii  specifice . Captarea, Aspiratia și Filtrarea sunt indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de productie. ALWO oferă soluții personalizate pentru aceste aplicații , avand in vedere toate cerintele mediului in care echipamentele ALWO vor lucra ( necesitatea executiei echipamentelor din otel INOX ,mediu corosiv, temperaturi inalte s.a.) . Oferim in acelasi timp solutii pentru transportul materialelor/materiei prime in fluzul de productie : transportoare mecanice( cu banda, transportoare elicoidale) sau pneumatice

INDUSTRIA RECICLARII

Sistemele de exhaustare pentru industria reciclarii ,asigură aspiratia si filtrarea aerului incarcat cu praf ,pulberi , particule sau gaze rezultate din procesul reciclarii diverselor tipuri de materiale , precum plastic, lemn, sticla , carton/hartie, ca urmare a diverselor prelucrari sau operatii  specifice . Captarea, Aspiratia și Filtrarea sunt indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de productie. ALWO oferă soluții personalizate pentru aceste aplicații , avand in vedere toate cerintele mediului in care echipamentele ALWO vor lucra ( necesitatea executiei echipamentelor din otel INOX ,mediu corosiv, temperaturi inalte s.a.) . Oferim in acelasi timp solutii pentru transportul materialelor/materiei prime in fluzul de productie : transportoare mecanice( cu banda, transportoare elicoidale) sau pneumatice.

INDUSTRIA CHIMICA SI FARMACEUTICA

Sistemele de exhaustare pentru acesta zona a industriei,asigură aspiratia si filtrarea aerului incarcat cu praf ,pulberi , particule sau gaze rezultate din procesul de producție, ca urmare a diverselor prelucrari sau operatii  specifice . Captarea, Aspiratia și Filtrarea sunt indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de productie. ALWO oferă soluții personalizate pentru aceste aplicații , avand in vedere toate cerintele mediului in care echipamentele ALWO vor lucra ( necesitatea executiei echipamentelor din otel INOX ,mediu corosiv, temperaturi inalte s.a.) . Oferim in acelasi timp solutii pentru transportul materialelor/materiei prime in fluzul de productie : transportoare mecanice( cu banda, transportoare elicoidale) sau pneumatice

INDUSTRIA TEXTILA

Sistemele de exhaustare pentru acesta zona a industriei,asigură aspiratia si filtrarea aerului incarcat cu praf ,pulberi , particule sau gaze rezultate din procesul de producție, ca urmare a diverselor prelucrari sau operatii  specifice . Captarea, Aspiratia și Filtrarea sunt indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de productie. ALWO oferă soluții personalizate pentru aceste aplicații .

 

AGRICULTURA

Echipamentele ALWO pentru agricultura reprezinta solutii eficiente pentru zonele in care se impune captarea si filtrarea aerului incarcat cu pulberi/praf , pentru rezolvarea transportului de material granular : mecanic ( transportoare elicoidale sau transportoare cu banda) sau pneumatic.

 

INDUSTRIA NAVALA

 Sistemele de exhaustare pentru acesta zona a industriei,asigură aspiratia si filtrarea aerului incarcat cu praf ,pulberi , particule sau gaze/fum  rezultate din procesul de producție, ca urmare a diverselor prelucrari sau operatii  specifice . Captarea, Aspiratia și Filtrarea sunt indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de productie. ALWO oferă soluții personalizate pentru aceste aplicații .

 


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

MTU2ZTc